shipping

Tietoa meistä | Instant Effects

Keitä olemme

RICHARD MEARS
INSTANT EFFECTS SARJAN KEHITTÄJÄ

Instant Effect tuotesarja on yli 25 vuotta kosmetiikkateollisuudessa – nimekkäillekin kosmetiikkabrändeille - tuotteita kehitelleen - Richard Mearsin pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Instant Effect –tuotesarja on vastaisku kosmetiikkateollisuuden tuotelupauksille, jotka eivät pidä paikkansa ja joihin kuluttajat eivät enää usko./

Kosmetiikka-alan tutkimukset osoittivat:
‘Neljäsosa kaikista kosmetiikan käyttäjistä Euroopassa ovat lopettaneet uskomasta mihinkään tuotelupauksiin. *
• ‘Noin 67% ihmisistä on tyytymättömiä tuotteista saataviin tuloksiin’.*

Kuluttajien tarpeiden ja turhautumisten laaja-alaisen tutkimuksen jälkeen hän kehitti tuotteet, jotka eivät ainoastaan tyydytä tarpeita ja vastaa jatkuvaan kysyntään vaan hän myös teki sen kategoriassa, jossa on todellista todistettuihin tuloksiin suuntautunutta kysyntää.

2 vuotta tutkimusten jälkeen hänen ensimmäinen tuotteensa oli CULT51, joka aikaansai myrskyn kosmetiikkamarkkinoilla. Yhden yön voide, jossa oli 51 riippumatomissa tutkimuksissa osoitettua anti-ageing tuotteen etua.

Jatkuvien ainesosien ja markkinatutkimusten jälkeen hänen toinen brändi luotiin; Instant Effects: se on tyylikäs sekä tieteellisesti tutkittu brändi, jonka tärkein ominaisuus on kuitenkin sen tehokkuus. Kaikkien tuotteiden teho on tieteellisesti tutkittu riippumattomissa tutkimuksissa.

Instant Effects sarja koostuu kolmesta tuotteesta jotka ovat Instant Lip Plumper, Instant Eye Lift and Instant Lash Volumiser. Nämä kolme tuotetta tuovat välittömiä tuloksia muutamissa minuuteissa. Maers sanoi “Haluan luoda tuotteet jotka oikeasti tuovat näkyviä tuloksia. Jos tulokset eivät ole selkeäsi parempia kuin muilla tuotteilla niin tuotteita ei lanseerata.”

Product Video’s