shipping

Instant Lash Volumiser

Saatavuus: Varastossa

49,00 €

Voit saada satumaiset ripset Instant Lash Volumiserin avulla. Vain 2 minuutin jälkeen käytöstä yksittäiset ripset kasvavat 20 %:a. Säännöllisellä käytöllä voit saada 40 % paksummat ja 20 % pidemmät ripset.


Säännöllinen Instat Lashin käytön on myös osoitettu auttavan kasvattamaan yli-nypityt ja harvat kulmakarvat takaisin 4-8 viikossa.20% paksummat ripset 2 minuutissa

20% pidemmät ripset 2 viikossa

Jopa 50% paksummat ripset 2 viikossa

Viimeistele ripsivärillä muutaman minuutin jälkeen
Kliinisesti tutkittu ja todistettu - kaikki 100 % koehenkilöistä saivat merkittäviä tuloksia tuotteilla.
Kuvaus
HOW TO

Nopeavaikutteinen Instant Lash Volumiser ripsien paksuuden ja kasvun tehostamiseen. Ripsiseerumi, joka aikaansaa ensimmäisiä näkyviä tuloksia jo 2 minuutissa. 2 minuutin jälkeen käytöstä ripsesi näyttävät 20 % paksummilta. 2 viikon jälkeen ripset ovat 40 % paksummat ja 20 % pidemmät.

Instant Lash Volymiserin teho perustuu patentoituun happiteknologiaan, jolla on kyky kuljettaa happea ripsiin tehden ne 20 % tuuheamman näköisiksi jo 2 minuutin jälkeen käytöstä. Tuotteen ansiosta ravintoaineet pääsevät kulkemaan ripsessä tehokkaammin ja ripset tulevat hoidetuksi luonnollisesti juuresta latvaan. Tuote tekee ripsistä vahvemmat sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita. Pidempiaikaisella käytöllä aikaansaat ripsiseerumin koko tehon ja kestävät tulokset jo 2 viikon käytön jälkeen. Sopii käytettäväksi luonnollisten ripsien kanssa – vahvistaa ripsiä myös ennen ja jälkeen tekoripsiä. Tuotetta voidaan käyttää myös kulmakarvoihin.

Miten käytetään

Saadaksesi pidemmät ja tuuheammat ripset, levitä ripsiseerumia puhtaille ripsille ripsiharjan avulla. Varmista, että levität seerumia ripsien juuresta kärkeen asti.

Huomaat näkyviä tuloksia jo jopa 2 minuutissa mutta pitkäkestoiset ja erittäin näkyvät tulokset saat käyttämällä tuotetta säännöllisesti ennen nukkumaanmenoa.

Voit käyttää Instant Lash Volumiseria osana päivittäisiä rutiineja mutta anna tuotteen kuivua 5 minuuttia ja sen jälkeen poista ylimääräiset seerumit ennen kuin lisäät ripsiväriä.

Jos haluat käyttää Instant Lash Volumiseria kasvattamaan ja tuuheuttamaan kulmakarvoja niin lisää tuotetta kulmakarvoihin joka ilta ennen nukkumaanmenoa vähintään 4 viikon ajan. Lisää tuotetta kulmakarvojen ylä- ja alapuolelle.

2 mins

Tulokset

20% paksummat ripset 2 minuutissa

20% pidemmät ripset 2 viikossa

Jopa 50% paksummat ripset 2 viikossa

Tuotteella aikaansaat paksummat ja pidemmät ripset.

TULOKSET

Tulokset

Pidemmät ripset saavutettavissa hyvin nopeasti, jonka jälkeen tarvitset enää vähemmän tai et ollenkaan ripsiväriä.

Kliiniset tutkimukset osoittavat:

  • Jopa 20 % paksummat ripset vain 2 minuutissa
  • Jopa 40% paksummat ripset 2 viikon käytön jälkeen
  • Jopa 20% pidemmät ripset 2 viikon käytön jälkeen
  • Paksummat ja täyteläisemmät kulmakarvat 4 - 8 viikossa*

*Kulmakarvoihin mitkä on yli-nypityt ja harvat.

Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Instant Lash Volumiser
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tähdet
AINESOSAT
Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Aqua, Perfluorohexane, Perfluorodecalin, Glycerin Perfluorodimethylcyclohexane, Perfluoroperhydrophenanthrene, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Myristoyl Pentapeptide-17, Benzoic Acid, Sodium Benzoate
TOIMITUS

Toimitustavat

Toimitamme Instant Effects tuotteita Suomeen

Toimitustavat ja -hinnat
ILMAINEN toimitus yli 70 euron tilauksiin.

Toimitus postin noutopisteeseen
6,90 euroa

Toimitus kirjeenä
4,50 euroa

Tarkemmat toimitustavat voit lukea täältä toimitustavat. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi niin palautusehdot näet täältä. palautusehdot.