shipping

Instant Lip Plumper

Saatavuus: Varastossa

39,00 €

Ihastuttavat täyteläiset huulet voivat olla sinun vain 2 minuutin jälkeen Instant Lip Plumperin huuliseerumin käytöstä. Vallankumouksellinen huuliseerumi antaa sinulle 20 % pulleammat huulet ilman ärsytystä ja epämiellyttävää tunnetta. Käytön jälkeen huulissa on myös vähemmän juonteita, mikä antaa sinulle pehmeämmän ulkonäön. Lisäksi Instant Lip Plumper huuliseerumi lisää huulten värin syvyyttä.


Täyteläisemmät, pehmeämmät huulet.

20 % täyteläisemmät huulet 2 minuutissa.

Ei pistelyä tai ärsytystä.

Yhden käyttökerran vaikutus kestää jopa 4 päivää.


Kliinisesti tutkittu ja todistettu - kaikki 100 % koehenkilöistä saivat merkittäviä tuloksia tuotteilla.

Kuvaus
HOW TO

Miten käytetään

Täyteläisempien huulien saaminen on nyt todella helppoa. Levitä vain Instant Lip Plumper huuliseerumia suoraan huulille huuliseerumin siveltimen avulla. Huomaat ensimmäiset vaikutukset jo 2 minuutissa. Tuotteen täysi vaikutus aikaansaadaan tunnissa.

Voit lisätä tuotteen käytön jälkeen huulipunaa tai huulikiiltoa, mutta odota 5 minuuttia tuotteen käytön jälkeen ja pyyhi pois ylimääräinen Instant Lip Plumper ennen kuin lisäät huulipunaa tai -kiiltoa.

2 mins

Tulokset

Tuotteen teho perustuu patentoituun happiteknologiaan, jonka ansiosta nesteeseen sitoutetusta hapesta 90 %:a pääsee imeytymään huuliin vain 10 %:n haihtuessa ulkopuolelle. Hapen ansiosta huulten verenkierto vilkastuu, mikä tekee huulista pulleammat ja intensiivisemmän sävyiset. Happeen perustuva prosessi on täysin luonnollinen ilman pistelyä ja ärsytystä.

TULOKSET

Mitä odottaa

Kliiniset tutkimukset osoittavat huulien tulevan 20 % täyteläisimmiksi 2 minuutissa (tämä ei tarkoista samaa kuin huulien korkeuden kasvu). Katso alta huulityyppisi mukaisesti, millaisia tuloksia voit odottaa.

Hyvin ohuet huulet

Amorinkaari korostuu, juonteet vähenevät ja huulten väri syvenee. Yli kahden viikon säännöllisellä käytöllä huulet voivat kasvaa korkeutta jopa 29 %.

Normaalit huulet

Huulet tulevat täyteläisimmiksi ja kasvattavat merkittävästi korkeuttaan. Molemmat Amorinkaari ja huulien rajat tulevat tarkkarajaisemmiksi.

Mehevät huulet

Odotettavissa tarkkarajaisemmat huulet. Juonteet vähenevät ja huulien väri syvenee.

Epäsymmetriset ja epätasaiset huulet

Epäsymmetristen huulien tai huulien jotka kaartuvat alaspäin, sivulinjat kasvavat ja nousevat ylöspäin. Huulilinjojen kuopat täyttyvät.

Tupakoitsijoiden huulet

Jos kärsit juonteista huulien ympärillä, lisää Instant Lip Plumperia öisin juonteisiin ennen nukkumaanmenoa ja juonteet häviävät.

Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Instant Lip Plumper
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tähdet
AINESOSAT
Tridecyl Trimellitate, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Polydecene, Ethylene/Propylene Copolymer, Perfluorohexane, Ethylhexyl Palmitate, Perfluoroperhydrophenanthrene, Perfluorodecalin, Perfluorodimethylcyclohexane, Silica
TOIMITUS

Toimitustavat

Toimitamme Instant Effects tuotteita Suomeen

Toimitustavat ja -hinnat
ILMAINEN toimitus yli 70 euron tilauksiin.

Toimitus postin noutopisteeseen
6,90 euroa

Toimitus kirjeenä
4,50 euroa

Tarkemmat toimitustavat voit lukea täältä toimitustavat. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi niin palautusehdot näet täältä. palautusehdot.