shipping

PALAUTUS


INSTANT EFFECTS toivoo, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Mikäli kuitenkin jostain syystä et ole tyytyväinen tilaukseesi niin sinulla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus jos tuote on avaamaton ja tuotteen sineetit avaamattomat.

Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusta varten tarvitset palautuslomakkeen, jonka voit pyytää sähköpostitse myynti@luxme.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. 044 - 749 9885. Palautustilanteissa palautamme tuotteiden ostohinnan mutta postikuluja ei hyvitetä takaisin. Mainitsethan, jos haluat tehdä reklamaation. Voit palauttaa tilauksesi täytetyn palautuslomakkeen kanssa veloituksetta lähimpään Postin. Käsittelemme ja hyvitämme ainoastaan asiakaspalautuksina toimitetut palautukset, joihin on liitetty asianmukaisesti täytetty palautuslomake.

Pyydä ja säilytä kuitti asiakaspalautuksesta kaikissa tapauksissa lähetyksen seurantaa varten.
Hygieniasyistä palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, kokeilematon, käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Pahvipakkaukseen tai foliokääreeseen pakatun tuotteen pakkauksen tulee olla avaamaton. Tuotteiden sinettien tulee olla ehjät ja koskemattomat. Emme hyvitä avattuja tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, palautamme maksun 30 vuorokauden kuluessa pankkitilillesi, pankki- tai luottokortillesi, tai Klarna-laskulle tai -tilillesi alkuperäisestä maksutavastasi riippuen. Vaihtotilausten käsittelyaika on 5-10 arkipäivää. Mikäli pakettia ei noudeta ja se palautuu takaisin lähettäjälle, katsomme sen palautukseksi. Tällöin palautuksesta pidätetään todelliset aiheutuneet toimituskulut valitun kuljetuspalvelun sen hetkisten listahintojen mukaisesti.