shipping

TEKNOLOGISET LÄPIMURROT

Perustaja Richard Mears on ollut kosmetiikkateollisuuden palveluksessa yli 25 vuotta ja hän on ollut mukana kehittelemässä nimeikkäimpien kosmetiikkatalojen hius- ja kosmetiikkatuotteita.

Vuonna 2009 hän kyllästyi jatkuviin pyyntöihin kehitellä tuotteita, joita ei ole tieteellisesti tutkittu ja jotka eivät pysty lunastamaan tuotelupauksia, joita kuluttajat odottavat. Kosmetiikkateollisuudessa on paljon kauniisti pakattuja tuotteita, jotka lupaavat paljon, mutta eivät pysty lunastamaan tuotelupauksia.

Tutkimukset osoittavat, että:


‘Neljännes kaikista eurooppalaisista ei enää usko tuotteiden tuotelupauksiin;.*
‘Noin 67% ihmisistä on tyytymättömiä tuotteista saataviin tuloksiin;.*

Maers aloitti laajat tutkimukset kuluttajien tarpeista ja turhautumisista. Perumistamisen jälkeen hän ryhtyi tutkimimaan uusia, paentoituja ja ainutlaatuisia aktiiviaineita, raaka-aineita, jotka pystyisivät tuottamaan todellista tehoa. Tämä johti useisiin läpimurtoihin teknologiassa ja koostumuksissa. Instant Effects sarja on yksi sellainen. Todellinen teho, todelliset tulokset, minuuteissa.


Yli 3 vuoden tuotekehityksen ja valmistajien kanssa työskentelyn jälkeen Instant Effects tuotiin markkinoille.


Nykyisin saatavilla oleviin tuotteisiin liittyvät ongelmat


Ongelmat, joihin Instant Effects -tuotteilla yritetään vastata olivat / ovat;


Huulet
Useimmat huulia pullistavat tuotteet, joilla on jonkinlaista vaikutusta pohjautuvat ärsytykseen / pisteelyyn iholla, mikä aiheuttaa ihon reagoinnin ja turpoamisen. Turvotuksen määrä on suoraan yhteydessä pistelyn / ärsytykseen määrään, jonka tuotteen käyttäjä kestää. Sen lisäksi että pistely on vähintään epämiellyttävää, se ei ole hyväksi huulien terveydelle ja joissakin tapauksissa se voi kasvattaa huulien juonteiden syvyyttä ja leveyttä (ennenaikainen vanhentuminen). Tietysti on vielä muitakin kyseenalaisia tapoja aikaansaada huulien turpoaminen, kuten injektiot. Näillä on kuitenkin myös omat, hyvin tiedetyt ongelmansa.

Ripset
Useimmat, ei maskaramaiset, ripsiä turvottavat tuotteet perustuvat siihen, että ne kosteuttavat turvottaen ripsen karvatuppea (follikkelia). Tämä tekniikka voi kuitenkin aiheuttaa turvotusta myös karvatupen ulkopuolella, mikä aiheuttaa ei-toivottua turvotusta. Sen lisäksi, että tällä on rajallinen vaikutus paksuuteen ja vaikutuksen kestoon, tämä voi aiheuttaa ripsien turpoamisen epätasaisesti. Tämä epätasainen turpoaminen aiheuttaa hiussuomujen avautumisen ja täten heikentää ripseä (rikkoutuminen). Hiussuomun avautuessa se aiheuttaa myös kosteuden menetystä ja lopulta paitsi aiheuttaa ohuemmat ripset aiheuttaa ei-toivottua kuivuutta ja karkeutta ripsiin tehden ne alttiimmaksi rikkoutumiselle, kiillottomuudelle ja elottomuudelle. On myös olemassa myös joitakin muita tekniikoita jotka turvottavat ripseä, mutta niillä voi olla samoja vaikutuksia, joista yllä on mainittu ja lisäksi jossakin tapauksissa tuotteet voivat aiheuttaa itse silmän värinmuutoksia. Tuotteet, jotka on tarkoitettu ripsien kasvattamiseen yleensä pohjautuvat ripsien normaaleihin kasvuvaiheisiin (jotka eivät aina ole kasvuvaiheessa), joten tulosten näkyminen voi viedä useita kuukausia.

Silmät
Useimmat tuotteet, joilla on jotain vaikutuksia ovat useimmin ihoa kiinteyttäviä. Ne yksinkertaisesti muodostavat kalvon iholle ja siten niistä ei ole kumulatiivisesti kertyvää hyötyä. Jatkuva kiinteyttäminen johtaa ihon elastisuuden vähenemiseen ja siten ollen johtaa vähäisempään kiinteyteen ja suurempaan määrään ryppyjä.


Tavoite
Kehittää tuotteita, jotka todella tuottavat loistavia tuloksia minuuteissa hyödyntäen ihon / ripsien omaa soluaineenvaihduntaa eivätkä aiheuta yllä mainittuja ongelmia. Uudelleenmääritellä markkinat, haastaa mitä tällä hetkellä on saatavilla ja rikkoa rajoja millaista kehittyvä, korkeatasoinen ihonhoito voi olla. Tämä ei vaadi ainoastaan täydellistä uudelleenajattelua siitä miten tuotteet toimivat vaan vaatii myös uusien, ainutlaatuisten patentoitujen teknologioiden ja vaikutusmekanismien hyödyntämistä.


Projekti
Yli 3 vuotisen tutkimusprosessin aikana useita ainutlaatuisia patentoituja teknologioita, jotka oli kehitelty ihon anti-aging mekanismeihin liittyen, löydettiin. Teknologia oli uskomattoman kehittynyttä ja tästä syystä kohtuuttoman kallista käytettäviksi ihonhoidossa tuotteissa edes kohtuullisella hintatasolla. Tutustuttuaan teknologioihin ja siihen miten ne toimivat, Richard keksi, että niitä voitaisiin jatkokehittää, jotta saadaan hyviä tuloksia muilla sovellusalueilla. Työskentelyn teknologioiden omistajien kanssa, useiden tutkimusprojektien ja satojen koostumuskokeilujen jälkeen vihdoinkin läpimurto oli saavutettu tuotteiden hyötyjen, vaikutusmekanismien, hiottujen tulosten ja hienosäädön osalta.
Käyttäjätestaukset toteutettiin ja ne osoittautuivat valtavaksi menestykseksi molemmissa niin tulosten kuin kuluttajien reaktioiden osalta. Lopulta tämä johti tuotteisiin, jotka läpikävivät Riippumattomat kliiniset tutkimukset. Nämä tutkimukset eivät ainoastaan osoittaneet, että 100 % osallistujilla oli osoitettavissa merkittäviä parannuksia kaikilla asetetuilla mittareilla ja kriteeristöillä vaan tämä johti toiseen, paljon jännittävimpiin tuloksiin. Nämä jännittävämmät tulokset olivat se, että kaikkia asetettuja mittaustavoitteita ei ainoastaan saavutettu vaan ne ylitettiin tavalla tai toisella.


TULOKSET


Instant Lip Plumper
Käyttäen ainutlaatuista, patentoitua teknologiaa Instant Lip Plumper vie ensinnäkin happea ihoon. Happi on verelle sitä mitä mesi on mehiläisille. Happi vahvistaa verenkiertoa, mikä aikaansaa pullistavan vaikutuksen, joka tekee huulista täyteläisemmät (20 % % täyteläisemmät vain 2 minuutissa). Samanaikaisesti hyaluroni ja glykosaminoglykaanit sitoutuvat ihoon. Näillä on luontainen kyky turvota läsnä olevan veden vaikutuksesta (ihon luontainen taipumus vapauttaa vettä ihon ulkopuolelle) ja ne turpoavat yli kymmenkertaisiksi omaan kokoonsa nähden. Koska nämä ainesosat keräävät ja sitovat vettä, normaalisti ihon ulkopuolelle vapautunut vesi pitääkin huulet kosteutettuna ja myös hitaasti vapauttaa kosteutta takaisin ihoon sekoittuneena hyaluronihappoon. Tämä kaksoistoiminto ei ainoastaan suojaa ja ravitse huulia vaan myös lopettaa huulien huulien kuivumisen ja säröilemisen. Yhdistelmänä nämä tekevät huulista täyteläisemmät, vähentävät juonteita ja ryppyjä ja auttavat säilyttämään ihon terveen kosteustasapainon.
Sen lisäksi että tuote tekee huulista symmetrisemmät, se auttaa myös tekemään huulien rajoista tarkemmin. Käytettäessä tuotetta huulien ala- ja ylärajoilla, huulien rajat tulevat paljon terävimmiksi kuten myös amorinkaaren, mikä estää huulipunan karkaamisen huulirajojen yli. Ohuissa huulissa huulien rajat kasvavat fyysisesti ja täyteläisimmissä huulissa juonteet ja rypyt tasoittuvat. Instant Lip Plumperin on tieteellisesti todistetusti antavan volyymiä huulille tehden huulista pehmeämmät ja täyteläisemmät ilman ärsytystä ja pistelyä. Tilastollisesti merkittävästi (25 % täyteläisemmät) 2 minuutissa (täysi teho tunnin kuluessa). Tuotteen teho kestää jopa 4 päivää. Kuivat / halkeilevat huulet tulevat kostuteummuksi, ravitummiksi ja ehkäisee näitä säännöllisesti käytettynä.

Instant Lash
Käyttäen ainutlaatuista, patentoitua koostumusta aktiiviaineiden kanssa Instant Lash ensinnäkin vie happea ripsikuituun. Ripsikuidun ollessa teoreettisesti eloton, se tosiasiallisesti sisältää medullan (ytimen). Tämä ydin ei kuljeta verta, mutta kuljettaa ravintoaineita. Happi aktivoi ydintä, joka alkaa kuljettaa ravintoaineta tehokkaammin. Tämä ravintoaineiden runsaampi määrä aikaansaa pullistavan vaikutuksen. Koska pullistuminen on ytimen ansiota, ripsi turpoaa tasaisesti ilman epänormaali turpoamista ts. juuri pysyy suljettuna säilyttäen ripsien eheyden, vahvuuden, terveyden ja kiillon. Tämä vaikutus aikaansaa ripsen yli 20% paksuuntumisen vain 2 minuutissa ja tämä jo ennen ripsivärin laittoa! Tuotteen toissijainen vaikutus on raaka-aineella Pentapeptide-17 yhdistettynä mikroverenkierron aktivoimiseen. Tämä toissijainen vaikutus aktivoi jokaisen yksittäisen ripsen kasvua sekä paksuudessa että pituudessa. 53% paksummat ja 28% pidemmät ripset vain 2 viikossa!

Eye Lift
Käyttäen patentoitua teknologiaa yhdessä aktiiviaineiden kanssa Instat Eye Lift työskentelee yhdessä ihon oman aineenvaihdunnan kanssa aiheuttaen välittömän kimmoisuuden lisääntymisen iholla, keskimäärin 55%, vain 15 minuutissa ja 82% vain yhdessä tunnissa. Säännöllinen käyttö kasvattaa ihon joustavuutta keskimäärin jopa 143% kuudessa viikossa. Mikroverenkierron aktivoijat myös kasvattavat verenkiertoa vähentäen turvotusta ja tummia silmänalusia. Rypyt ja juonteet vähenevät 21% 15 minuutissa ja jopa 47% kuudessa viikossa. Voit meikata jo muutaman minuutin jälkeen.

YHTEENVETO
Instant Effectsin on osoitettu riippumattomissa tieteellisissä tutkimuksissa tuovan todellisia tuloksia minuuteissa, hyödyntäen ihon / ripsien omaa normaalia aineenvaihduntaa ja välttäen ongelmat, joita muissa kategorian tuotteissa saattaa esiintyä. Instant Effects on määritellyt markkinat uudelleen ja haastaa sen, mitä tällä hetkellä on saatavilla ja rikkoo rajoja siinä, mitä dynaamisen, tehokkaan ihonhoidon tulisi olla.